ty_01

Pjesë të kontrollit qendror të automobilave

Përshkrim i shkurtër:

• Format e konsolës së kontrollit qendror

• Industrinë e automobilave

• Sigurimi i mbështetjes teknologjike lokale

• Rrëshqitës dhe ngritës me goditje të gjata

• Konsumatorët e nivelit 1, klientët e tregut të dytë


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Detajet

Etiketat e produktit

DT-TotalSolutions mund t'ju ndihmojë të zhvilloni kallëpet e konsolës së kontrollit qendror në kohë të shkurtër dërgimi dhe ekonomikisht.

Shumica e mjeteve që kemi ndërtuar për industrinë e automobilave, ne do të bëjmë prodhim të vogël pilot që klientët të bëjnë testimin dhe SOP përpara transportit. Kjo mund të garantojë shumë funksionimin e qëndrueshëm dhe të vazhdueshëm të mjetit tonë!

Klientët tanë janë kryesisht nga Evropa dhe SHBA, ne kemi partnerin tonë lokal që ofron mbështetje teknologjike lokale, mbështetje inxhinierike, modifikim mjetesh…

Format e konsolës së konsolës qendrore të automobilave janë zakonisht të mëdha dhe komplekse me shumë rrëshqitës dhe ngritës. Disa mund të kenë nevojë për rrëshqitës për goditje të gjata dhe ngritës në të njëjtën kohë. Kjo kërkon aftësi të konsiderueshme përpunimi, aftësi përpunimi dhe staf shumë të aftë të punës në stol. Secila procedurë duhet të bëjë punën e saj me saktësi dhe në kohë. Çdo gabim mund të shkaktojë humbje të mëdha si në kohë ashtu edhe nga ana ekonomike, pasi në shumicën e rasteve saldimi nuk lejohet dhe në vend të kësaj do të duhet të ribëhen komponentë të rinj.

Çdo vit, kompanitë e automatizmit kanë modele të reja dhe nevojiten mijëra konzola të reja. Ne të dy bëjmë mjete për klientët e nivelit 1 dhe për klientët e tregut të dytë, por kryesisht janë për klientët e nivelit 1 dhe të nivelit 2.

Për sa kohë që kallëpet janë brenda 25 Ton, ne do të jemi në gjendje t'ju ndihmojmë të kryeni. Mos ngurroni të na kontaktoni për komunikim të mëtejshëm!

 

Sfidat me të cilat përballemi që nga epidemia

Për shkak të epidemisë, kompanitë mjekësore dhe shëndetësore mund të sjellin zhvillime të reja. Përveç mungesës aktuale të pajisjeve mbrojtëse mjekësore, shumë pajisje janë gjithashtu në mungesë. Sipas "Fletës së Regjistrimit të Aktivitetit të Marrëdhënieve me Investitorët" të një prodhuesi të pajisjeve mjekësore në listën publike kineze në Shenzhen të quajtur "Mindray Medical", që gjatë epidemisë, kërkesa për produkte të kompanisë shpërtheu, porositë u dyfishuan, presioni i furnizimit afatshkurtër dhe ventilatorët e tij, monitorët, pompat e infuzionit dhe DR celular i nevojshëm për ekzaminimin diagnostik. Kërkesa ka treguar rritje shpërthyese gjatë të njëjtës periudhë në vitet e mëparshme. Mindray Medical ofroi gjithashtu ultratinguj portativ, analizues diagnostikues in vitro të qelizave të gjakut dhe CRP gjatë epidemisë.

Një tjetër prodhues kinez i pajisjeve mjekësore i quajtur "Yuyue Medical" gjithashtu lëshoi ​​kohët e fundit një njoftim ku thuhej se kontrolli i dezinfektimit, matja e temperaturës, oksimetri i gjakut dhe produktet e maskave të kompanisë janë plotësisht jashtë stokit. Ventilatorët e tij, nebulizatorët dhe gjeneratorët e oksigjenit janë të nevojshëm për trajtimin e pacientëve me pneumoni. Kërkesa gjithashtu po rritet vazhdimisht.

Përveç sa më sipër, kërkesa për pajisje mjekësore diagnostikuese dhe monitoruese në shtëpi dhe pajisje mjekësore të veshur, si monitorët e presionit të gjakut, matësat e glukozës në gjak, oksimetrat, stetoskopët elektronikë dhe byzylykët inteligjentë, është në rritje.

Kjo do të thotë se kapaciteti i prodhimit për pajisjet mjekësore po përballet ende me një sfidë të madhe sepse ne po garojmë me virusin, me vdekjen për të shpëtuar më shumë jetë! Duke marrë parasysh këtë, sa më shumë të prodhohen pajisjet mjekësore të kërkuara, aq më shumë jetë mund të shpëtojmë globalisht.

 

Mundësitë e mundshme që do të kemi pas epidemisë

Pas kësaj epidemie, ne besojmë se njerëzit do t'i kushtojnë gjithnjë e më shumë vëmendje shëndetit. Llojet e ndryshme të sistemeve të menaxhimit të sëmundjeve kronike dhe softuerëve të edukimit të shkencave shëndetësore të bazuara në pajisjet e diagnostikimit dhe monitorimit në shtëpi do të kenë një treg të madh në të ardhmen. Produktet shtëpiake si kujdesi shëndetësor, kujdesi parandalues ​​dhe integrimi mjeko-fizik gjithashtu do të bëhen gjithnjë e më shumë nevoja solide të njerëzve.

 

Çfarë mund të bëjë dhe çfarë bën DT-TotalSolutions në këtë rrethanë

Ekipi i DT ka ndihmuar klientët tanë të huaj të sigurojnë produkte PPE dhe çdo gjë nga Kina që mund të mbështesë klientët tanë kur COVID-19 shpërtheu jashtë vendit.

Deri në fund të vitit 2020, ekipi i DT ka punuar me kolegët tanë izraelitë për të projektuar dhe prodhuar më shumë pajisje / produkte mjekësore si ventilatorë, monitorë, produkte laboratorike dhe shiringa injeksioni.

Tani ne kemi ndihmuar klientët tanë evropianë të krijojnë fabrikën e tyre të re për prodhimin e shiringave të sigurisë. Ne i ndihmuam ata të projektonin dhe ndërtuam të gjitha kallëpet përkatëse të injektimit të plastikës, të porositnin makineri të personalizuara të formimit me injeksion, të projektonin dhe ndërtonim linjën e tyre të parë të automatizimit për montimin e shiringave, e cila mund të prodhojë rreth 180 copë shiringë të montuar në minutë. Ka më shumë projekte shiringash të paketës së shërbimit total-solucion që do të ofrojmë për të njëjtin klient. Të ndihmojmë klientët tanë të kenë sukses është qëllimi ynë i fortë!

Ekipi i DT do të vazhdojë të përmirësohet nga dizajnimi në prodhim, do të ofrojë shërbim dhe shërbim më të mirë për klientët tanë globalisht! Është pikërisht ajo që ne profesionalisht mund të bëjmë dhe të bëjmë mirë, për të kontribuar për të luftuar kundër kësaj pandemie dhe për të luftuar për shëndetin e njeriut!


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • 111
    Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni