ty_01

Qeramike

Ndiqni zbatueshmërinë e teknologjisë precize

Qeramika precize përdoret në informacionin elektronik, hapësirën ajrore, energjinë e re, gjysmëpërçues, makineri, pajisje industriale, elektronikë të konsumit dhe fusha të tjera.

Qeramika me nitrid silikoni

Karakteristikat e mira të goditjes termike.

Izolim i shkëlqyer elektrik.

Material ideal për shpërndarjen e nxehtësisë për aplikime elektrike dhe elektronike.

Një material jashtëzakonisht i fortë.

Super rezistencë ndaj konsumit.

Fushat e zakonshme: komponentë elektronikë, lavaman termik, teh turbine, etj.

Silicon Nitride Ceramics (1)
Silicon Nitride Ceramics (2)
Silicon Nitride Ceramics (3)

Qeramikë Zirkoni

Përçueshmëri e ulët termike, Veti të mira kimike.

Qëndrueshmëri e mirë termike dhe zvarritje në temperaturë të lartë.

Ka qëndrueshmëri të mirë ndaj acideve, bazave dhe shkrirjeve alkale, shkrirjeve të qelqit dhe metaleve të shkrirë.

Zirkoni i qëndrueshëm ka fortësi të ulët, brishtësi të ulët dhe rezistencë të lartë ndaj thyerjes.

Sensori i oksigjenit zirkonia ka saktësi të lartë të matjes së oksigjenit dhe stabilitet të mirë në temperaturë të lartë.

Zbulimi i përmbajtjes së oksigjenit në emetimet e shkarkimit të makinës së brendshme të energjisë.

Mund të përdoret si material strukturor zjarrdurues, me temperaturë të lartë, material biologjik dhe material elektronik.

Zirconia Ceramics (2)
Zirconia Ceramics (1)
Zirconia Ceramics (3)

Qeramikë Alumini

Përçueshmëri e mirë, forcë mekanike dhe e lartë rezistencë ndaj temperaturës.

Plotësoni nevojat e përdorimit të përditshëm dhe performancës së veçantë.

Përmbajtja e Al2O3 në sistemin qeramik është mbi 99.9%.

Mund të përdoret si pllakë bazë e qarkut të integruar dhe material izolues me frekuencë të lartë.

Transmetimi i tij i dritës dhe rezistenca ndaj korrozionit të metaleve alkali mund të përdoren si tub llambë natriumi.

Kushinetat qeramike, vulat qeramike, valvulat e ujit dhe pajisjet elektrike të vakumit.

Alumina Ceramics (3)
Alumina Ceramics (2)
Alumina Ceramics (1)

Qeramika me karabit silikoni

Veti të shkëlqyera mekanike, rezistencë e shkëlqyer ndaj oksidimit.

Rezistencë e lartë ndaj konsumit dhe koeficient i ulët i fërkimit.

Rezistencë ndaj forcës së lartë.

Temperatura e punës mund të arrijë 1600 ~ 1700 gradë Celsius.

Përçueshmëria e nxehtësisë është gjithashtu e lartë.

Përdoret gjerësisht në kushineta me temperaturë të lartë, panele antiplumb, hundëza, pjesë rezistente ndaj korrozionit në temperaturë të lartë dhe pjesë të pajisjeve elektronike me temperaturë të lartë dhe frekuencë të lartë dhe fusha të tjera.

Silicon Carbide Ceramics (3)
Silicon Carbide Ceramics (1)
Silicon Carbide Ceramics (2)