ty_01

Metal

Ndjekja e produkteve metalike me cilësi të lartë

Stamping Die

Stampimi në progresion është zgjidhja më efikase e stampimit e cila mund të sigurojë si rezultatin ashtu edhe cilësinë e prodhimit.

Mund të ketë disa grupe pjesësh stampuese të cilat kombinohen nga pjesë të ndryshme në forma të ndryshme të prodhuara nga stampimi progresiv.

Për një kohë të gjatë, mënyra e inspektimit të cilësisë së pjesës ka qenë një sfidë e madhe, deri kur ne përdorim teknologjinë tonë të vizionit dhe instalojmë sistemin CCD në stampimin progresiv.

Sistemi kombinon funksionin e kontrollit të cilësisë duke përfshirë për formën e pjesës, inspektimin e dimensioneve, kontrollin e pamjes së pjesës.

Stamping Die (1)
Stamping Die (2)
Stamping Die (3)
Stamping Die (4)
Stamping Die (5)
Stamping Die (6)

Die Casting

Pa marrë parasysh se jeni duke kërkuar për pjesë të derdhjes së vdes të bëra nga Alu, zink ose Mg, ne mund t'ju ofrojmë shërbimin tonë të cilësisë së lartë me buxhet të arsyeshëm.

Për disa pjesë të derdhjes që kërkojnë përpunim dytësor si shpimi i vrimave, heqja e gropës dhe plasja, ne mund t'ju ofrojmë shërbimin me një ndalesë. Kjo është zgjidhja tradicionale e derdhjes.

Për të kursyer koston e prodhimit të derdhjes me dike, kallëp me shumë rrëshqitësështë zgjidhja më e mirë. Për pjesët nga kallëpi me shumë rrëshqitës, nuk ka nevojë për punë shtesë për shkrirje dhe as lustrim në sipërfaqen e pjesës.

Këto 2 hapa mund t'ju shpëtojnë nga kostoja e madhe e punës. Koha totale e ciklit të hedhjes mund të jetë më pak se 10 sekonda.

Së bashku ne zakonisht ofrojmë për të bërë veglën e prerjes së mbylljes + linjën e automatizimit, në këtë mënyrë ju mund të vendosni heqjen e hapjes nga mjeti prerës dhe linjën e automatizimit pothuajse plotësisht pa fuqi punëtore që ju të merrni pjesët përfundimtare.

Die casting mold-6
Die casting mold-3
Die casting mold-1
Die casting mold-4
Die casting mold-2
Die casting mold-5

Kallëp Investimi

Kallëp investimi është një zgjidhje e mirë për prodhimin e derdhjes së produkteve prej çeliku inox, për shembull për pjesët e bëra nga 403SS dhe 316SS, etj.

Kjo është një zgjidhje e vjetër e derdhjes së metaleve e zhvilluar nga derdhja e rërës. Procedura totale e prodhimit është shumë e gjatë dhe e ngadaltë.

Zakonisht duhen rreth një muaj e gjysmë për një grumbull prodhimi. Pas bërjes së kallëpeve nga Alu. ose nga çeliku, nevojitet edhe myku i dyllit.

Disavantazhet e kësaj zgjidhjeje janë: prodhimi i ulët në afat të shkurtër, nevojitet kohë e gjatë për të përmbushur procedurën totale; Dimensioni i pjesës është shumë më i vogël në tolerancë në krahasim me injektimin e plastikës dhe derdhjen me diake, sepse deri më tani ka shumë procedura që ende bëhen me dorë me fuqi punëtore shumë të rëndë; disa veçori nuk mund të formohen dhe mund të bëhen vetëm nga përpunimi dytësor si frezimi, shpimi ose lustrimi.

Investment casting (1)
Investment casting (4)
Investment casting (2)
Investment casting (5)
Investment casting (3)
Investment casting (6)