ty_01

Lajme

 • Strehimi i veglave të punës në kallëp me porosi 2k

  Në foto shihet një strehë plastike për veglën e stërvitjes elektrike. Ato u formuan me injeksion 2-shot me 2 komponentë të ndryshëm në materiale të ndryshme plastike. Njëra është PC/ABS dhe plastika e butë është TPU. Ngjitja e plastikës ndërmjet njëra-tjetrës është kritike për cilësinë e pjesës përfundimtare, dhe ...
  Lexo më shumë
 • Formimi klasik i indeksit-2k

  Kjo pjesë duhet të përdoret për pajisje të brendshme vetëpastruese të makinerive industriale. Kërkon ngurtësi brenda në mënyrë që të mund të mbajë miliona rrotullime të vrima nga kushinetat dhe butësi jashtë për të fshirë papastërtitë. Ishte një projekt për të cilin investuam shumë kohë dhe energji, por rezultati ishte i denjë për...
  Lexo më shumë
 • Cilat janë proceset e përfshira në formimin e plastikës me injeksion?

  Masat kryesore paraprake për formimin me injektim të plastikës dhe proceset e përfshira në të: 1. Cikli i derdhjes së produktit të derdhjes me injeksion, i cili përfshin kohën e derdhjes me injeksion dhe kohën e ftohjes së produktit. Kontrolli efektiv i këtyre kohërave ka një ndikim të thellë në cilësinë e produktit. Përpara formimit me injeksion, ne ...
  Lexo më shumë
 • Zhvillimi i prodhimit të Smart Automation

  | Truri i Industrisë Flint, Autor | Plani i 14-të Pesëvjeçar i Kinës Gui Jiaxi filloi të lansohej plotësisht në vitin 2021 dhe pesë vitet e ardhshme do të jenë një fazë e rëndësishme për ndërtimin e avantazheve të reja në ekonominë dixhitale. Marrja e prodhimit të automatizimit inteligjent si një mundësi për të promovuar cilësinë e lartë të...
  Lexo më shumë
 • DT-TotalSolutions ka ofruar me sukses linjën e plotë të automatizimit për projektin e petrit

  1) DT-TotalSolutions ka ofruar me sukses linjën e plotë të automatizimit për projektin e petrit. Bëhet fjalë për një projekt me stack-myk me futje kritike të bëra nga printimi 3D për të arritur një kohë cikli të shkurtër deri në 8 sekonda. Projekti përfshin: – 3 kallëpe pjatash Petri si të sipërme ashtu edhe në fund...
  Lexo më shumë
 • Lajmet e zhvillimit të formimit të injektimit (MIM)

  Lajmet e Rrjetit të Inteligjencës së Biznesit të Kinës: Formimi me injektim të pluhurit metalik (MIM) është futja e teknologjisë moderne të derdhjes me injeksion plastik në fushën e metalurgjisë së pluhurit, e cila integron teknologjinë e formimit të plastikës, kiminë e polimerit, teknologjinë e metalurgjisë së pluhurit dhe materialet metalike ...
  Lexo më shumë
 • Blerja dhe mirëmbajtja e skuterit elektrik

  Ruani sensin e përbashkët Jetëgjatësia e baterisë së litiumit të përdorur në skuterin elektrik është e lidhur ngushtë me përdorimin dhe mirëmbajtjen e përditshme të përdoruesve 1. Zhvilloni zakonin e karikimit ndërsa e përdorni për ta mbajtur baterinë plotësisht të ngarkuar. 2. Sipas gjatësisë së udhëtimit të përcaktohet gjatësia e tarifimit t...
  Lexo më shumë
 • Pas një shekulli, a mundet ngritja e skuterit elektrik të krijojë një histori të re

  Vitet e fundit, me rëndimin e bllokimit të trafikut në qytetet e mëdha, popullaritetin e metrosë dhe rritjen e industrisë së agjencive të vozitjes, kërkesa për ecje në distanca të shkurtra po rritet me shpejtësi dhe lloje të ndryshme mjetesh ecjeje shfaqen sipas nevojës së kohës, dhe skuteri elektrik është gjithashtu i përshtatshëm...
  Lexo më shumë
 • Si të rrisni jetëgjatësinë e baterisë së skuterit elektrik?

  Bateria e litiumit e sapo blerë do të ketë pak energji, kështu që përdoruesit mund ta përdorin atë drejtpërdrejt kur të marrin baterinë, të përdorin energjinë e mbetur dhe ta rikarikojnë atë. Pas 2-3 herë përdorimi normal, aktiviteti i baterisë së litiumit mund të aktivizohet plotësisht. Bateritë e litiumit nuk kanë efekt kujtese dhe mund të ...
  Lexo më shumë