ty_01

Qendra e Kërkimit të Produkteve

res_03
Zhvilloni produkte dhe zë për klientët
Ne ndjekim shëndetin dhe produktet që u bëjnë përshtypje klientëve.
DT-TOTALSOLUTIONS, për të përmbushur vlerën thelbësore të motos së saj, Creative & Life, është një qendër kërkimore që zhvillon inovacionet e prodhimit të R&D dhe fushatën shëndetësore që do të bëhen paradigma e teknologjisë shëndetësore në të ardhmen.
 • Zhvillimi i Softuerit

 • Kontrolli i sistemit të produktit DT, Zhvillimi i softuerit për përpunimin e sinjalit me sensor

  Zgjidhja AI, Fusha sportive, Fusha e kontrollit industrial, fusha e shëndetit

  Transmetimi NFC, Lidhja e pajisjes Bluetooth, ANT+, GPS

  Programi Jig Mode Factory

  Zhvillimi i aplikacioneve për platformat Android&IOS për funksione të përshtatshme si telekomanda

  Zhvillimi i mjeteve bazuar në. Korniza Net për lehtësinë e zhvillimit të tillë si korrigjimi

 • app-002
 • SW-001
 • SW-006
 • Diagrami i qarkut

 • Projektimi i PCB duke përdorur sistemin Cadence CAD

  Matja dhe përmirësimi i performancës

  Test standard ESD

  ANT+, NFC, korrigjim GPS

 • circuit-04
 • circuit-007
 • circuit-002
 • Zhvillimi Mekanik

 • Zhvillimi Projektimi i strukturës/eksterierit të pajisjeve

  të tilla si produkti i shëndetit personal, pajisje inteligjente,

  Pajisjet inteligjente të veshjes, linjën automatike të montimit etj.

  Ofron shërbime gjithëpërfshirëse të zhvillimit të produktit duke filluar nga derdhja e mykut deri te prodhimi i produktit përfundimtar.

  Zhvillimi i dizajnit të sistemit

  Struktura e përshtatshme për karakteristikat e produktit.

  Ulja e kostove për klientin

  Përhapja e rreziqeve zhvillimore në dobi të klientit.

 • MAC-005
 • MAC-006
 • MAC-001

Produkte të nxehta

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni