ty_01

Центар за истражување на производи

res_03
Развијте производи и звук за клиентите
Ние го следиме здравјето и производите што ги импресионираат клиентите.
DT-TOTALSOLUTIONS, за да ја исполни основната вредност на своето мото, Creative & Life, е истражувачки центар кој развива иновации за производство на истражување и развој и здравствена кампања што ќе стане парадигма на здравствената технологија во иднина.
 • Развој на софтвер

 • DT производ Системска контрола, сензор за обработка на сигнал Развој на софтвер

  AI решение, спортско поле, индустриско контролно поле, поле за здравје

  Пренос NFC, поврзување со уред со Bluetooth, ANT+, GPS

  Програма за сложувалка во фабрички режим

  Развој на апликации за Android и IOS платформи за практични функции како далечински управувач

  Развој на алатки врз основа на. Net Framework за леснотија на развој како дебагирање

 • app-002
 • SW-001
 • SW-006
 • Дијаграм на кола

 • Дизајн на ПХБ со помош на Cadence CAD системот

  Мерење и подобрување на перформансите

  Стандарден тест за ESD

  ANT+, NFC, GPS дебагирање

 • circuit-04
 • circuit-007
 • circuit-002
 • Механички развој

 • Развој Дизајн на структура/надворешност на опремата

  како што е производ за лично здравје, апарат за разузнавање,

  Паметни уреди за носење, автоматска линија за склопување итн.

  Обезбедува сеопфатни услуги за развој на производи кои се движат од лиење на мувла до производство на крајниот производ.

  Развој на дизајн на системот

  Структура погодна за карактеристиките на производот.

  Намалување на трошоците за клиентите

  Ширење на развојните ризици во корист на клиентот.

 • MAC-005
 • MAC-006
 • MAC-001

Топли производи

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја