Produktet e fundit

Këto janë disa nga produktet më të fundit me funksione të plota dhe sigurim të cilësisë.

Në Video

Rreth Nesh

Themeluar në vitin 2011

DT-TOTALSOLUTIONS është përkushtuar në dizajnimin e produktit, prodhimin e mykut, prodhimin e injektimit, përpunimin e harduerit, prodhimin e automatizimit; ne jemi të specializuar në projektimin dhe prodhimin e produkteve mjekësore, elektronike, paketimin e ushqimit dhe automatizimin e montimit, ndër produkte të tjera.

Kontrolli i cilësisë

DT-TOTALSOLUTIONS ndjek cilësinë dhe efikasitetin, zhvillon dhe përmirëson sistemin dhe masat e menaxhimit të cilësisë. Ne ndjekim rreptësisht sistemin e kontrollit të cilësisë së lartë për të përmbushur çdo projekt.

quality-03
quality-02
quality-01