За нас

Основана во 2011 година

DT-TOTALSOLUTIONS се посветува на дизајн на производи, производство на мувла, производство на инјектирање, обработка на хардвер, производство на автоматизација; ние сме специјализирани за дизајн и производство на медицински производи, електроника, пакување храна и автоматизација на склопување, меѓу другите производи.

Контрола на квалитет

DT-TOTALSOLUTIONS се стреми кон квалитет и ефикасност, го развива и подобрува системот и мерките за управување со квалитетот. Ние строго го следиме системот за контрола на висок квалитет за да ги исполниме сите проекти.

quality-03
quality-02
quality-01