ty_01

видео за мувла

 • Класичен индекс-2k обликување

  повеќе
 • Калап од склопливо јадро со вметнување лизгачи

  повеќе
 • Калап за монтирање на цевки со електро-фузија

  повеќе
 • Специјален калап за тунел во PPS

  повеќе
 • Калап со внатрешен навој со лизгач

  повеќе
 • Медицинска мувла со повеќе шуплини

  повеќе
 • Внатрешна мувла со конец

  повеќе

мувла производ

 • Water-assisted mold

  Мувла со помош на вода

  повеќе
 • Thread un-screwing mold

  Калапот за одвртување на конец

  повеќе
 • Pipe core-pulling mold

  Калап за влечење на јадрото на цевките

  повеќе
 • Oblique core pulling mold

  Калап за влечење на коси јадро

  повеќе
 • Insert mold injection molding manufacturer

  Вметнете го производителот на калапи со вбризгување на мувла

  повеќе
 • Hot Runner Plastic Injection Mold

  Топла ранер пластична мувла за вбризгување

  повеќе
 • Gas-assisted mold

  Калап со помош на гас

  повеќе