ty_01

Pjesë mjekësore

Përshkrim i shkurtër:

• Pjesë të vogla mjekësore precize

• Pajisje mjekësore

• Makinë inspektimi mjekësor

• Bëni prototipa për testim

• Pjesa mjekësore kirurgjikale


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Detajet

Etiketat e produktit

Kallëpet për produkte mjekësore është një nga forcat tona më të mëdha. Ose jeni duke kërkuar për mjete injektimi plastike për pjesë të vogla mjekësore precize, ose për strehim të përgjithshëm të pajisjeve mjekësore, ne jemi në anën tuaj për t'ju ofruar mjetet e cilësisë supreme.

Në foto, është një strehë plastike për një makinë inspektimi mjekësor. Ne i kemi ndihmuar klientët tanë të krijojnë vizatimin përkatës 3D, të bëjnë prototipe për testim dhe të ndërtojnë mjete plastike për prodhim masiv. Myku u eksportua në Gjermani.

Në foton e mëposhtme, mund të gjeni disa fotografi në lidhje me produktet mjekësore me precizion të vogël:

Pjesë mjekësore kirurgjikale të bëra nga PEI

Medical surgical parts made from PEI

Shiringë 1ml e bërë nga 8 kallëpe përkatësisht duke përfshirë pjesën PEEK:

Medical surgical parts made from PEI-2

Në rast se keni kërkesa për dizajnin e produktit të projektit tuaj të ri mjekësor, ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë shërbimin total nga koncepti deri në modelin 3D, pjesë prototip për testim, mjete të prodhimit masiv dhe produkte mjekësore të montuara përfundimtare. Për shembull, ne e kemi ndihmuar me sukses klientin tonë francez që të lançojë një produkt ndihmës gjumi. Klienti na dha idenë e tij dhe shpjegoi funksionin në lidhje me pajisjen e gjumit, ne i propozojmë zgjidhjen tonë duke filluar nga krijimi i modelit 3D, të bëjmë kuti plastike përkatëse, të gjejmë furnizuesit e duhur elektronikë, të bëjmë strehim plastik me vegla dhe pjesë, të rregullojmë të bëjmë puna përfundimtare e montimit dhe dërgimi i produkteve përfundimtare në Evropë. Ka qenë një sukses i madh, ne besojmë se jemi në gjendje të bëjmë më shumë projekte të ngjashme me ndihmën e departamentit tonë të dizajnimit të produkteve.

Na kontaktoni për të ndihmuar produktet tuaja nga koncepti deri te produktet reale përfundimtare, DT-TotalSolutionss është zgjedhja juaj e shkëlqyer!


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • 111
    Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni