ty_01

Медицински делови

Краток опис:

• Прецизни мали медицински делови

• Медицински уреди

• Машина за медицинска инспекција

• Направете прототипови за тестирање

• Медицински хируршки дел


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Детали

Ознаки на производи

Калапи за медицински производи е една од нашите најголеми сили. Или барате алати за инјектирање на пластика за прецизни мали медицински делови, или за општо сместување на медицински помагала, ние сме покрај вас за да ви ги обезбедиме алатките со врвен квалитет.

На сликата е пластично куќиште за машина за медицинска инспекција. Им помогнавме на нашите клиенти да го креираат поврзаниот 3D цртеж, да направат прототипови за тестирање и да изградиме пластични алатки за масовно производство. Мувла беше извезен во Германија.

На сликата подолу, можете да најдете неколку слики за малите прецизни медицински производи:

Медицински хируршки делови изработени од ПЕИ

Medical surgical parts made from PEI

Шприц од 1 ml направен од 8 калапи, соодветно, вклучувајќи го делот PEEK:

Medical surgical parts made from PEI-2

Во случај да имате барања за дизајн на производ на вашиот нов медицински проект, ние исто така можеме да ви ја обезбедиме вкупната услуга од концепт до 3D модел, прототип на делови за тестирање, алатки за масовно производство и финално склопени медицински производи. На пример, успешно му помогнавме на нашиот француски клиент да лансира производ за помош за спиење. Клиентот ни ја даде својата идеја и ни ја објасни функцијата за помагалото за спиење, ние им го предлагаме нашето решение почнувајќи од креирање на 3Д моделот, изработка на соодветни пластични куќишта, наоѓање соодветни електронски добавувачи, правење пластично куќиште со алати и делови, организирање завршна работа на склопување и испорака на финалните производи во Европа. Беше голем успех, веруваме дека сме способни да направиме повеќе слични проекти со помош од нашиот оддел за дизајнирање производи.

Контактирајте со нас за да им помогнеме на вашите производи од концепт до финални вистински производи, DT-TotalSolutionss е вашиот врвен избор!


  • Претходно:
  • Следно:

  • 111
    Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја