ty_01

Pjesë të lehta të makinës

Përshkrim i shkurtër:

• Të përpunohen vetëm me frezë me CNC

• Pjesë të ndriçimit të makinave të nivelit të lartë

• Qendra e përpunimit me 3 ose 5 boshte


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Detajet

Etiketat e produktit

Projektimi dhe ndërtimi i kallëpeve për dritat e makinave mund të jetë një punë sfiduese për shumicën e prodhuesve të veglave. Megjithatë kjo është brenda mundësive tona.

Për kallëpet e lehta të makinave, përpunimi CNC është thelbësor pasi shumica e veçorive të brendshme mund të përpunohen vetëm me bluarje CNC, përpunimi EDM nuk lejohet. Pra, kjo ka kërkesa të larta për qendrën e përpunimit CNC.

Për disa pjesë të lehta të makinave të nivelit të lartë, qendra e përpunimit me 5 boshte është një domosdoshmëri. Ne kemi qendrën e përpunimit me 5 boshte Makino e cila na mundëson të përballojmë këtë sfidë. Për më shumë se 10 vjet, ne kemi grumbulluar përvojë të konsiderueshme në projektimin dhe ndërtimin e kallëpeve të dritave të makinave.

Duke programuar posaçërisht përpunimin CNC, ne gjithashtu mund të arrijmë rezultate të mira të përpunimit duke përdorur gjithashtu qendrën e përpunimit me 3 boshte. Por makina kërkon të ketë shpejtësi të konsiderueshme dhe mund të funksionojë në mënyrë të qëndrueshme me tolerancë të ngushtë. Sigurisht, përdorimi i teheve të duhura është gjithashtu një domosdoshmëri. Duke vepruar në këtë mënyrë, ne mund të bëjmë punën e përpunimit më shpejt dhe më ekonomik, ndërkohë që cilësia dhe koha e prodhimit janë të garantuara mirë.

Ne i kemi ofruar në mënyrë të drejtpërdrejtë mjetet e dritës së makinave Hella, e cila është një nga liderët në dritat e makinave. Dritat e makinave nga veglat që kemi ndërtuar përdoren në makinat VW, FIAT, TOYOTA.

Mirë se vini të na kontaktoni për të diskutuar më shumë detaje rreth projektimit dhe ndërtimit të veglave të lehta të makinave.

Si po kontribuon derdhja me injeksion plastik në luftën kundër shpërthimit të COVID-19

1. Gjatë fillimit të shpërthimit të COVID-19, industria e injektimit të plastikës konsiderohet si prodhuesi thelbësor për të luftuar kundër përhapjes së virusit.

Gjatë kësaj kohe, miliona PPES u prodhuan dhe u dorëzuan punëtorëve, spitaleve dhe mjekëve... Për shembull, kërkohen okularë mbrojtës dhe mburoja të fytyrës. Në konceptin tradicional, lentet zakonisht bëhen prej xhami. Por në fakt, me përmirësimin e teknologjisë së injektimit të plastikës, pothuajse të gjitha thjerrëzat, përfshirë edhe lentet e syzeve, janë bërë nga materiale polimer. Më të zakonshmet janë lentet e PC, PMMA, etj., Polymer, të cilat janë shumë të dobishme për të shpëtuar heroinat/heroinat tona, sepse janë të lehta, jo të brishta, të lehta për t'u formuar, efikasitet të lartë dhe mund të bëhen në një strukturë në formë të veçantë.

Dhe një numër i madh i artikujve të konsumueshëm të njëpërdorimshëm të mbledhjes së mostrave janë prodhuar që nga dita e shpërthimit të COVID-19. Për shkak të epidemisë, kërkesat për produkte sanitare si dispenzorë dhe pompa janë rritur në mënyrë të çmendur. Pasi është mënyra më e mirë për të parandaluar prekjen nga COVID-19 duke na mbajtur ne dhe mjediset tona mirë dhe të dezinfektuar siç duhet.

Car light parts

Përveç produkteve të mësipërme të injektimit të plastikës, u prodhuan miliona produkte plastike për pajisjet e shpërndarjes së drogës. Në ditët e sotme, pothuajse të gjitha pajisjet e njëpërdorshme të infuzionit dhe shiringat e injektimit që përdorim janë bërë nga materiale polimer. Tubi i infuzionit dikur ishte kryesisht nga materiali PVC, por tani një pjesë e konsiderueshme e tij është prej materiali TPE. Ndërsa për shiringë për injeksion, PVC dhe PP përdoren në sasi të mëdha.

Car light parts-2

Në Kinë gjatë kohës së shpërthimit të COVID-19, kompanitë PCR punuan jashtë orarit gjatë Festivalit të Pranverës për të zhvilluar komplete të reja për zbulimin e acidit nukleik, prodhuesit e maskave rifilluan punën përpara afatit, shumë spitale publike hapën kanale konsultimi në internet, robotë mjekësorë nxituan në vijën e parë të parandalimi i epidemisë dhe kërkesa për produkte mjekësore në shtëpi u rrit ndjeshëm. Shumë produkte dhe teknologji inovative mjekësore, si shtretërit e izolimit të viruseve, dhomat e izolimit dhe produkte të tjera janë shfaqur në këndvështrimin e publikut për shkak të marrjes së shpejtë të certifikatave të regjistrimit. 


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • 111
    Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni